Alex De Brauwer

kredietverantwoordelijke ; specialist Business ; kredieten paritculieren en ondernemingen

Een jarenlange ervaring als kantoorhouder. Voor al uw vragen in verband met kredieten kan u bij hem terecht .

Geert Dierinck

Kantoordirecteur

Staat in voor de dagelijkse werking van het agentschap en staat steeds ter beschikking van de klanten voor al hun vragen.  

Op het vlak van beleggingen is Geert een specialist, die steeds met u op zoek gaat naar wat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. 

 

Contact: geert.dierinck@fintro.be

 

Leon Sichien

Beleggingsadviseur

Met zijn 34 jaar ervaring in de bank, is Leon een eindeloos vat aan kennis omtrent bankcaire producten. 

Op kantoor is Leon echter niet veel terug te vinden, aangezien de meeste van zijn klanten een service aan huis genieten. Indien u wenst een van deze klanten te worden kan u ons steeds contacteren voor een afspraak bij u thuis.

 

Email: leon.sichien@fintro.be 

Please reload

Christelle Lootens

Adviseur Verzekeringen

Reeds jarenlang ervaring als verzekeringsmakelaar.  Voor al uw vragen in verband met verzekeringen ; maak een afspraak op kantoor of bij u thuis.

Martine Vlaeminck

schadebeheerder en commercieel medewerkster bank

Martine is uw eerste aanspreekpunt wanneer u ons kantoor binnenkomt. Zij helpt u graag verder met al uw vragen. Daarnaast staat zij in voor de afhandeling van uw schadegevallen, waarin Martine intussen 34 jaar ervaring heeft en zo dus uw belangen optimaal kan verdedigen. 

 

Email: martine.vlaeminck@portima.be

 

Els De Waele

Boekhouding

Bij afwezigheid van Martine is Els het eerste aanspreekpunt in het kantoor. Daarnaast staat in voor de boekhouding van het kantoor en de opvolging van vervaldagberichten. De stiptheid van haar werk is een garantie voor u dat uw verzekering ten alle tijde in orde is. 

 

Email: els.dewaele@portima.be

 

Karien Dierinck

Commercieel medewerker

Karine is steeds aanwezig aan het tweede loket, waar grote cash verrichtingen gebeuren en waar u in alle discretie en afsloten van de rest uw zaken kan regelen. 

Please reload