Uw onafhankelijk makelaar

Door onze onafhankelijkheid staan wij steeds aan ùw zijde bij een schadegeval. Uw tevredenheid en cliëntschap is namelijk cruciaal. Een schadegeval is voor ons dan ook één van de mogelijkheden om onze meerwaarde voor u te bewijzen. Dankzij onze onafhankelijkheid, kunnen we u adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren.

 

Bovendien bieden we verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

 

 

Door Brocom Erkend

 

Om het kwaliteitslabel van Brocom te mogen dragen moeten wij voldoen aan specifieke en strenge voorschriften. Door onze erkenning kunnen wij u garanderen dat u bij ons terecht kan voor een gespecialiseerde aanpak en behandeling van uw verzekeringen. U kan alles hierover lezen op de website van Brocom: http://www.brocom.be

 

Voor meer informatie omtrent verzekeringen kan u terecht op onze website: http://www.dierinck.be